loading

ProConcept savjetovanje specijalizirano je za razvoj vaših novih ideja i neiskorištenih potencijala.

Nudimo cjelovite pakete usluga za turizam i ugostiteljstvo i zajedno s klijentima stvaramo izvanredne i profitabilne nekretnine!

Izrada Plana marketinga i Studije isplativosti, prikupljanje kapitala

Želite ostvarivanje vaše poslovne ideje i trebate stručnu razradu strategije, analizu tržišta... ?  Za vas ćemo izraditi Plan marketinga koji će sadržavati: analizu tržišta, SWOT analizu, definiranje tržišne niše, proizvoda i cijena, strategiju komunkacije s tržištem i razvoja brenda, plan prodaje, plan prihoda i rashoda. Na bazi Plana marketinga i potreba za svježim kapitalom izrađujemo i Studiju isplativosti za potrebe ishođenja kredita. Za vas pregovaramo s financijskim institucijama i pribavljamo kapital.

Analiza operativnog i financijskog poslovanja

Imate osjećaj da vam novac curi na sve strane, a neučinkovitost vam odnosi i vrijeme i vaše strpljenje. Jednostavne nadogradnje i poboljšanja u poslovanju, i vješt pristup operativnim procesima mogu značiti desetine kuna više nakon što podvučete crtu. Nakon što sagledamo operativno poslovanje, po potrebi ćemo napraviti i analizu financijskog poslovanja s procjenom trenutne situacije dotoka kapitala, te dati prijedloge za kvalitetnije financiranje.

Upravljanje prodajnim procesima i rast prodajnih rezultata

Vaša prodaja glavni je pokretač vašeg financijskog uspjeha. Da li vaša prodaja postiže zadane ciljeve? Da bismo razumjeli dinamiku uspješne prodaje, analiziramo  svaki aspekt vaših prodajnih procesa i alata. Nije neuobičajeno pronaći desetke tisuća kuna propuštenih prihoda samo jednim iskusnim pogledom. Vrednujemo vaše prodajne vještine i formiramo učinkovitu prodaju koja je prvenstveno rukovođena idejom o postizanju pozitivnih prodajnih rezultata.

Kreativni prijevodi na kineski jezik

Osnovni preduvjet za oglašavanje na kineskom turističkom tržištu je biti jezično vidljiv. Prevedite svoje promotivne materijale na kineski jezik. Prijevod na kineski jezik nije moguć putem online prevoditelja ili prevoditelja koji nisu ujedno i copywriteri koji dobro poznaju sektore i djelatnost turizma. Ne zaboravite da Kinezi pišu u znakovima i doslovni prijevodi nisu mogući. Vi trebate kreativne prijevode kako biste dočarali doživljaje, turizam su doživljaji. Tehnički prijevodi neće imati nikakav učinak. 

Promocija na kineskom tržištu

Želite ponuditi svoje usluge i proizvode na kineskom tržištu i potrebna vam je internet promocija? ProConcept je ekskluzivni zastupnik agencije IPPWORLD, ovlaštene i specijalizirane za oglašavanje na kineskom tržištu. Na temelju definiranih ciljanih skupina predložit ćemo vam promotivne kanale. U okviru zadanog budžeta kreirat ćemo za vas promotivne kampanje, i u realnom vremenu preusmjeravati sredstva na internet lokacije koje daju najbolje rezultate. 

Fotografiranje, priprema i izrada promotivnih materijala

Internet je vaš prozor u svijet, vaš glavni prodajni alat, a fotografija kojom ćete se predstaviti glavni je okidač za kupnju vaše usluge! Ni slučajno ne podcjenjujte učinak fotografije, ne kaže se uzalud da "slika govori tisuću riječi". Napravit ćemo listu fotografija, pripremiti vaš objekt za fotografiranje, i isporučiti vam bajku koja će i vas zavesti. Dizajniramo i izrađujemo sve vrste promotivnih materijala.

Opremanje hotela, restorana, ureda i konferencijskih centara

ProConcept je ekskluzivni zastupnik tvrtki Chairconcept i Resuinsa. Nudimo cjelovita rješenja za hotele, restorane, pubove, urede i konferencijske centre. Isporučujemo visokokvalitetnu opremu i nudimo originalna rješenja prilagođena specifičnim potrebama naših kupaca. Naš tim spreman je prilagoditi dizajn, materijale i dimenzije proizvoda kako bi zadovoljili individualne ukuse i stilove investitora, arhitekata i dizajnera. Uvijek vodimo brigu o zadanom budžetu, kvaliteti i rokovima.

Dizajn i uređenje interijera

Dizajn interijera i ukupan izgled vašeg smještajnog objekta značajno utječu na ukupan doživljaj boravka gosta. Ukoliko želite poboljšati  iskustvo i doživljaje vaših gostiju, dobar i inovativan dizajn interijera može biti jedan od načina da se prezentirate u pravom svjetlu. To ne mora biti niti zahtjevno niti skupo. U razgovoru s vama, i skladu s ukupnom filozofijom objekta i njegove lokacije, sagledat ćemo potrebe, mogućnosti i potencijale, te za vas izraditi projekt uređenja interijera.​

Projektiranje i energetska učinkovitost

Odlučili ste se na gradnju novog smještajnog objekta ili želite dograditi ili rekonstruirati postojeći objekt? Građevine turističke i ugostiteljske namjene imaju svoja specifična pravila u projektiranju, a zahtijevaju i poštivanje određenih zakonskih standarda. Naš projektni tim ima znanja i konkretna iskustva u planiranju, izgradnji i rukovođenju turističkim i ugostiteljskim objektima. Nudimo kvalitetna i dugoročno održiva rješenja i ostvarenje prvenstvenog cilja - profita.

Koje benefite možete očekivati od našeg savjetovanja?

Maksimalno ćemo povećati isplativost vašeg ulaganja!

Posvetit ćemo se ostvarivanju vaših ciljeva kroz izradu jasnih smjernica kako učinkovito upravljati  vašim smještajnim objektom. Kao rezultat korištenja naših usluga i naše suradnje možete očekivati sljedeće rezultate:

 • Povećanje kvalitete usluge
 • Pozitivan PR i pozitivne recenzije gostiju
 • Učinkovito upravljanje rashodima i prihodima
 • Učinkovitu promociju
 • Bolje prodajne rezultate
 • Višu prodajnu cijenu
 • Brži povrat uloženih sredstava
 • Zadovoljne goste koji se duže zadržavaju i ponovo vraćaju

Često postavljena pitanja

Naravno da ne. Nitko to ne može garantirati (ako netko to učini vjerujte da se radi o principu „drpi & zbriši“). Dobre analize su ključ svega, dobar plan nastao na dobrim analizama ima velike šanse da bude realiziran. Ali, ključ svega su ljudi. Mi vas možemo savjetovati, voditi i biti vaš mentor, ali na kraju dana ljudi koji odrađuju posao u svašem objektu  ključni su za vaš uspjeh.

Ako tek pokrećete posao, onda sa sigurnošću kažemo DA.

Zapravo, vi vjerojatno trebate više planova: od investicijske studije do poslovnog i marketing plana. Investicijska studija je strateški dokument koji je  osmišljen na način da uvjeri potencijalne investitore da uzmu telefon u ruke i pozovu vas u svoj ured na inicijalni sastanak. Poslovni plan je detaljniji dokument koji služi kao putokaz kako i što raditi kroz duži period, s pojedinostima taktika koje podržavaju ukupnu strategiju projekta. U sadržajima tih dokumenata pronaći ćete tablice prodaje, razne analize tržišta ponude i potražnje,  istraživačke sažetke, i druge dokumente od kojih se neki  trebaju  ažurirati na redovnoj bazi.

Prije nego izađete na tržište morate znati koje su vaše slabosti. Iskusan savjetnik će vam dati prijeko potrebnu perspektivu autsajdera, pri tome pomažući u prepoznavanju dijelova poslovanja u kojima je najviše potrebno poboljšanje. Iskusan savjetnik će pomoći utvrditi tko su vaši kupci i kako ih privući, detektirat će šumove u komunikaciji s tržištem, neučinkovite marketinške kampanje. 

Svaka situacija je jedinstvena za sebe. Međutim, neki prilično uobičajeni koraci uključuju sljedeće:

 1. Inicijalni sastanak i razmjena informacija kako bi se razumjele vaše potrebe.
 2. Pregled i analiza postojeće situacije, materijala i dokumenata (nacrta, poslovnih planova, financija, istraživanja tržišta, konkurencije, …).
 3. Razgovor na temu pojašnjavanja  detalja i dogovor o opsegu posla koji treba obaviti, dogovor oko naknade za rad.
 4. Više detaljnih razgovora kako bi se bolje razumjele pojedinosti, razvila strategije i postigao dogovor o svim glavnim elementima dogovorenog posla.
 5. Provođenje dodatnih istraživanja, prema potrebi.
 6. Izrada nacrta dokumenata, predstavljanje i pregled s naručiteljem kako bi se osiguralo da je koncept usuglašen od svih strana.
 7. Uključivanje svih prikupljenih informacija u dokument, pojašnjenja o implementaciji dokumenta u stvarni život kako bi naručitelj isti mogao „uzeti u svoje ruke“.
 8. Isporuka dokumenta.
 9. Provođenje treninga i implementacija dokumenta.
 10. Osiguranje stalne podrške, uključujući i manja ažuriranja bez dodatnih troškova.
 11. Ovisno o vrsti zadatka, možete očekivati da ćemo utrošiti od 10 sati za jednostavnije poslove, pa do značajno većeg broja sati za opsežnije poslove i velike projekte. U tom slučaju cijena se može odrediti paušalno, po vrijednosti investicije ili po dogovoru.

Besplatne konzultacije

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obvezna.
Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija