loading

ProConcept projektiranje i savjetovanje specijalizirano je za razvoj i realizaciju vaših ideja i neiskorištenih potencijala

 

 

Projektiranje i energetska učinkovitost

Odlučili ste se na gradnju obiteljske kuće, poslovnog prostora, novog smještajnog objekta ili želite dograditi ili rekonstruirati postojeći objekt? Sve građevine imaju svoja specifična pravila u projektiranju, a zahtijevaju i poštivanje određenih zakonskih standarda. Naš projektni tim ima znanja i konkretna iskustva u planiranju, izgradnji i rukovođenju izgradnjom za različite vrste građevina. Nudimo kvalitetna i dugoročno održiva rješenja, a za poslovne građevine i ostvarenje prvenstvenog cilja - profita.

Dizajn i uređenje interijera

Dizajn interijera i ukupan izgled vašeg objekta značajno utječu na ukupan doživljaj boravka kako u privatnom tako i javnom prostoru Ukoliko želite poboljšati ugodu, iskustvo i doživljaje, dobar i inovativan dizajn interijera može biti jedan od načina da se prezentirate u pravom svjetlu. To ne mora biti niti zahtjevno niti skupo. U razgovoru s vama, i skladu s ukupnom filozofijom objekta i njegove lokacije, sagledat ćemo potrebe, mogućnosti i potencijale, te za vas izraditi projekt uređenja interijera.​

Opremanje hotela, restorana, ureda i konferencijskih centara

ProConcept je ekskluzivni zastupnik tvrtki Chairconcept i Resuinsa. Nudimo cjelovita rješenja za hotele, restorane, pubove, urede i konferencijske centre. Isporučujemo visokokvalitetnu opremu i nudimo originalna rješenja prilagođena specifičnim potrebama naših kupaca. Naš tim spreman je prilagoditi dizajn, materijale i dimenzije proizvoda kako bi zadovoljili individualne ukuse i stilove investitora, arhitekata i dizajnera. Uvijek vodimo brigu o zadanom budžetu, kvaliteti i rokovima.

Izrada Plana marketinga i Studije isplativosti, prikupljanje kapitala

Želite ostvarivanje vaše poslovne ideje i trebate stručnu razradu strategije, analizu tržišta... ?  Za vas ćemo izraditi Plan marketinga koji će sadržavati: analizu tržišta, SWOT analizu, definiranje tržišne niše, proizvoda i cijena, strategiju komunkacije s tržištem i razvoja brenda, plan prodaje, plan prihoda i rashoda. Na bazi Plana marketinga i potreba za svježim kapitalom izrađujemo i Studiju isplativosti za potrebe ishođenja kredita. Za vas pregovaramo s financijskim institucijama i pribavljamo kapital.

Fotografiranje, priprema i izrada promotivnih materijala

Internet je vaš prozor u svijet, vaš glavni prodajni alat, a fotografija kojom ćete se predstaviti glavni je okidač za kupnju vaše usluge! Ni slučajno ne podcjenjujte učinak fotografije, ne kaže se uzalud da "slika govori tisuću riječi". Napravit ćemo listu fotografija, pripremiti vaš objekt za fotografiranje, i isporučiti vam bajku koja će i vas zavesti. Dizajniramo i izrađujemo sve vrste promotivnih materijala.

Upravljanje prodajnim procesima i rast prodajnih rezultata

Vaša prodaja glavni je pokretač vašeg financijskog uspjeha. Da li vaša prodaja postiže zadane ciljeve? Da bismo razumjeli dinamiku uspješne prodaje, analiziramo  svaki aspekt vaših prodajnih procesa i alata. Nije neuobičajeno pronaći desetke tisuća kuna propuštenih prihoda samo jednim iskusnim pogledom. Vrednujemo vaše prodajne vještine i formiramo učinkovitu prodaju koja je prvenstveno rukovođena idejom o postizanju pozitivnih prodajnih rezultata.

Prednosti i koristi od suradnje s ProConceptom

  • RAZUMIJEVANJE VAŠIH POTREBA

Započinjemo proces dizajna tako što ćemo vas upoznati i istražiti vaš životni stil. Prije svega, naš posao je jednostavno slušati naše klijente i njihovu viziju pretočiti u arhitektonski izraz koji je u skladu sa zakonskim propisima.

  • BOLJI DIZAJN

Povezivanje vašeg stila života s trodimenzionalnim prostorima naša je specijalnost. Možemo kreirati zanimljivije i kreativnije prostore u skladu  s prirodnim elementima mjesta i okolice, a sve uz uvažavanje proračuna, rasporeda, prostornih planova i zakonskih propisa.

  • IZBJEGAVANJE GREŠAKA U DIZAJNU

... točnije, pogrešaka u planiranju zbog nedostatka iskustva. Planiranje unaprijed i detaljna ideja na papiru dugoročno štedi. Kroz kontinuiranu edukaciju i iskustvo, primjenjujemo moderne prakse vrhunskog dizajna, i to dijelimo s našim klijentima. U proces izgradnje ulazimo s jasnom vizijom što daje sigurnost i mir našim klijentima.

  • KREATIVNA RJEŠENJA

Imamo iskustvo u stvaranju velikih prostora s malim proračunima kroz pronalaženje kreativnih rješenja za složena pitanja. Uobičajeno je da se tijekom bilo kojeg projekta pojave neočekivani i nepoznati problemi. Kao arhitekti, minimiziramo i upravljamo nepoznatim kroz pažljivo planiranje, istraživanje i razumijevanje prostora tijekom cijelog procesa projektiranja. Možemo pronaći prave strategije i materijale kako bismo projekt učinili isplativim i lijepim.

  • DOBAR DIZAJN JE ISPLATIVA INVESTICIJA

Svatko je iskusio prostor koji je odražavao nerealan ili frustrirajući dizajn. Projektiranje za funkciju, fleksibilnost i bezvremenski dizajn dodaje dodatnu vrijednost zgradi. Jednostavno rečeno, dobro dizajnirani prostori doprinose većem zadovoljstvu, ali i daju dodatnu vrijednost svakoj kući.

  • POMOĆ U ODABIRU PRAVIH MATERIJALA I ZAVRŠNIH OBRADA

Poznavanje širokog spektra materijala omogućuje nam da vam preporučimo usklađene materijale za vaš projekt, na temelju proračunskih zahtjeva, proporcija i funkcionalnosti prostora. Konačno rješenje mora biti skladna slika.

  • ŠTEDIMO RESURSE

Imamo samo jednu zemlju na kojoj možemo graditi. Kao arhitekti, možemo vam pomoći da budete dio zajednice koja brine o očuvanju resursa. Funkcionalni tlocrti, ispravna orijentacija zgrade i pozicija na parceli, zajedno s pažljivim detaljima i odabirom materijala osiguravaju nekreteninu i za sljedeće generacije. Također, dugoročno ćemo uštediti na vašim mjesečnim računima održavanja zgrade.

  • POVJERENJE

Projektiranje i izgradnja kuće je osobna stvar. Kao vaš arhitekt, mi smo vaš agent. Mi ćemo se pobrinuti za vaše interese tijekom realizacije cijelog projekta, radeći zajedno s izvođačem radova, inženjerima i konzultantima. To se posebno odnosi na odluke o dizajnu. Ovakav naš stav minimizira tehničko donošenje odluka od strane klijenta, koji se može usredotočiti na druge važne stvari, dok mi djelujemo kao zagovornik vaše vizije.

  • PREGOVORI S IZVOĐAČIMA

Arhitekt se zna i može nositi s pregovorima u vaše ime, a pogotovo tijekom cijelog procesa izgradnje.

  • OLAKŠAT ĆEMO VAM ŽIVOT

Izgradnja je dug i složen proces. Unajmljivanje stručnog tima može posebno korstiti kod donošenja i pojednostavljenja teških odluka. Možemo vam pomoći da prođete kroz složene postupke za dobivanje potrebnih građevinskih dozvola. Kao voditelji projekta, bit ćemo inicijatori u planiranju, projektiranju i komunikaciji – sve kako bismo postigli krajnji cilj - izgradnju dobroga dizajna.

Besplatne konzultacije

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obvezna.
Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.
EU
ESIF
Hamag Bicro