loading

 

ProConcept projektiranje i savjetovanje inovativna je projektantska i savjetodavna tvrtka koja nudi ekonomična i primjenjiva rješenja za privatne i poslovne potrebe.

 

Zgrade su temeljni dio ljudskog iskustva.

Živimo, radimo, kupujemo, učimo, obožavamo, tražimo njegu i provodimo svoje slobodno vrijeme unutar ovih struktura — i procjenjujemo ih na temelju toga koliko učinkovito služe svojim specifičnim svrhama.

U svakom slučaju, projektiranje modernih i funkcionalnih zgrada, obiteljskih kuća, poslovnih prostora, i drugih vrsta građevina, djelo je bitnih obrtnika: arhitekata.

  • Učinkovito komuniciramo s klijentima kako bismo stvorili zgrade koje zadovoljavaju njihove potrebe
  • Pretačemo ideje klijenata u shematske crteže i dokumente
  • Primjenjujemo i ugrađujemo u projekte zahtjeve prostornih planova i druge građevinske propise
  • Uključujemo strojarske, električne, vodovodne i druge instalacije u dizajn
  • Izrađujemo projektnu dokumentaciju s detaljnim podacima o građevini, materijalima i građevnim sustavima
  • Ishodimo posebne uvjete, građevne i uporabne dozvole, te ostale potrebne dozvole
  • Budžetiramo, koordiniramo i nadgledamo realizaciju projekata
  • Nadziremo izgradnju i surađujemo s izvođačima                                      
  • Vodimo brigu o zaštititi zdravlja, sigurnosti i dobrobiti budućih stanara naših zgrada

 

Uz navedeno smo specijalizirani za organizacijski i projektni menadžment za turizam i ugostiteljstvo. Mi smo vaš pouzdan partner, doprinijet ćemo ugodi vašeg životnog prostora, uspjehu vašeg projekta. Optimizirat ćemo vaše poslovanje, ubrzat ćemo stopu povrata vaše investicije.

Poznajemo ugostiteljske objekte iznutra i izvana. Pomoći ćemo vam da stvorite mali dragulj od vašega hotela ili vile za goste, od vaše apartmanske kuće... udahnut ćemo novi život i novu energiju u vaš posao i vaš objekt. Zajedno  s klijentima radimo na stvaranju novih dodanih vrijednosti, bilo da se radi o novim građevinama, zaštićenim povijesnim ili kulturnim cjelinama, starim kućama uz more, rančevima, dvorcima,…

Gosti žele voljeti hotel u kojem su odsjeli. Naš je posao osigurati da se to i dogodi, da su spremni platiti za to ugodno iskustvo, i vratiti se ponovo. Bio to luksuzni hotel s pet zvjezdica u turističkoj destinaciji ili prekrasan mali Bed & Breakfast u malom mjestu uz cestu, pokazat ćemo vam kako postići višu cijenu i duži boravak, privući nove klijente, poraditi na PR-u, unaprijediti kvalitetu osoblja i usluge i prikupiti najbolje recenzije.

Naše iskustvo i stručnost daju nam mogućnost realnog sagledavanja današnjeg turizma i ugostiteljstva, a prateći trendove uvijek smo spremni za nove izazove. Kako je turizam  multidisciplinarna djelatnost i naš tim se sastoji od profesionalaca raznovrsnih struka, od kojih svaki pojedinačno ima bogato iskustvo višeg menadžmenta. Na taj smo način u mogućnosti pružiti našim  klijentima najvišu kvalitetu usluge.

Nudimo cjelovite pakete usluga za turizam i ugostiteljstvo i zajedno s klijentima stvaramo izvanredne i profitabilne nekretnine.


Andreja Gazdek, direktor

EU
ESIF
Hamag Bicro