loading

 

ProConcept savjetovanje i projektiranje je inovativna savjetodavna i projektantska tvrtka koja nudi primjenjiva rješenja specijalizirana za organizacijski i projektni menadžment za turizam i ugostiteljstvo.

Poznajemo hotele iznutra i izvana. Pomoći ćemo vam da stvorite mali dragulj od vašega hotela ili vile za goste, od vaše apartmanske kuće... udahnut ćemo novi život i novu energiju u vaš posao i vaš objekt. Zajedno  s klijentima radimo na stvaranju novih dodanih vrijednosti, bilo da se radi o novim građevinama, zaštićenim povijesnim ili kulturnim cjelinama, starim kućama uz more, rančevima, dvorcima,…

Gosti žele voljeti hotel u kojem su odsjeli. Naš je posao osigurati da se to i dogodi, da su spremni platiti za to ugodno iskustvo, i vratiti se ponovo. Bio to luksuzni hotel s pet zvjezdica u turističkoj destinaciji ili prekrasan mali Bed & Breakfast u malom mjestu uz cestu, pokazat ćemo vam kako postići višu cijenu i duži boravak, privući nove klijente, poraditi na PR-u, unaprijediti kvalitetu osoblja i usluge i prikupiti najbolje recenzije.

Naše iskustvo i stručnost daju nam mogućnost realnog sagledavanja današnjeg turizma i ugostiteljstva, a prateći trendove uvijek smo spremni za nove izazove. Kako je turizam  multidisciplinarna djelatnost i naš tim se sastoji od profesionalaca raznovrsnih struka, od kojih svaki pojedinačno ima bogato iskustvo višeg menadžmenta. Na taj smo način u mogućnosti pružiti našim  klijentima najvišu kvalitetu usluge.

Nudimo cjelovite pakete usluga za turizam i ugostiteljstvo i zajedno s klijentima stvaramo izvanredne i profitabilne nekretnine.


Andreja Gazdek, direktor

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija