loading
Andreja Gazdek
Andreja Gazdek
dipl.ing.arh.
Vedran Petrušić
Vedran Petrušić
dipl.oecc.
Ivana Ivanušec
Ivana Ivanušec
dipl.oecc.
Simon Ferjuc
Simon Ferjuc
dipl.oecc.
Hrvoje Pancer
Hrvoje Pancer
dipl.ing.arh.
Igor Tomljenović
Igor Tomljenović
Mag. likovne umjetnosti

 

ProConcept savjetovanje i projektiranje je inovativna savjetodavna i projektantska tvrtka koja nudi primjenjiva rješenja specijalizirana za organizacijski i projektni menadžment za turizam i ugostiteljstvo.

Poznajemo hotele iznutra i izvana. Pomoći ćemo vam da stvorite mali dragulj od vašega hotela ili vile za goste, od vaše apartmanske kuće... udahnut ćemo novi život i novu energiju u vaš posao i vaš objekt. Zajedno  s klijentima radimo na stvaranju novih dodanih vrijednosti, bilo da se radi o novim građevinama, zaštićenim povijesnim ili kulturnim cjelinama, starim kućama uz more, rančevima, dvorcima,…

Gosti žele voljeti hotel u kojem su odsjeli. Naš je posao osigurati da se to i dogodi, da su spremni platiti za to ugodno iskustvo, i vratiti se ponovo. Bio to luksuzni hotel s pet zvjezdica u turističkoj destinaciji ili prekrasan mali Bed & Breakfast u malom mjestu uz cestu, pokazat ćemo vam kako postići višu cijenu i duži boravak, privući nove klijente, poraditi na PR-u, unaprijediti kvalitetu osoblja i usluge i prikupiti najbolje recenzije.

Naše iskustvo i stručnost daju nam mogućnost realnog sagledavanja današnjeg turizma i ugostiteljstva, a prateći trendove uvijek smo spremni za nove izazove. Kako je turizam  multidisciplinarna djelatnost i naš tim se sastoji od profesionalaca raznovrsnih struka, od kojih svaki pojedinačno ima bogato iskustvo višeg menadžmenta. Na taj smo način u mogućnosti pružiti našim  klijentima najvišu kvalitetu usluge.

Nudimo cjelovite pakete usluga za turizam i ugostiteljstvo i zajedno s klijentima stvaramo izvanredne i profitabilne nekretnine.


Andreja Gazdek, direktor

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija