loading

Uređenje interijera malog stana od 34 m2

Uređenje interijera malog stana od 34 m2

Informacije o projektu

Klijent
Privatni investitor
Lokacija projekta
Sesvete, naselje Iver
Površina
34 m2
Tip projekta
Uređenje interijera

Opis projekta

Mali stanovi zahtijevaju posebnu pažnju kod uređenja interijera, svaki kutak je potrebno iskoristiti. Zbog toga je uređenje interijera maloga stana najčešće, uz kreativan, ujedno i zanatski posao za proizvođače namještaja po mjeri. Tu u velikoj mjeri dolazi do izražaja dobra suradnja arhitekte i izvođača.

Zahtjev vlasnika stana, mlađeg muškarca, bio je da stan izgledom odgovara muškom karakteru, da prostor za spavanje i dnevni boravak budu dva zasebna prostora, te da se vizualno odvoji prostor za spavanje od dnevnog boravka što je postignuto kliznom stijenom sa zatamnjenim staklom. U spavaćem dijelu je prostrani krevet za dvije osobe ispod kojega su ugrađene ladice za pospremanje stvari. Isto tako pokraj i iznad kreveta je niz ormara za pohranu odjeće. Na fronte ormara naljepljeno je antik tamno ogledalo koje vizualno povećava prostor.

U dijelu dnevnog boravka je i radni stol iznad kojega je zatvoreni poličar za pohranu dokumentacije.

Kuhinja je rađena po mjeri, s maksimalno iskorištenim prostorom sve do stropa za pohranu hrane i posuđa. U kuhinji je i maleni kvadratni stol koji se može "razvući" na duplo veću dimenziju.

U predsoblju je ugrađen ormar s kloznim vratima. U jednom dijelu ormara je spremnk za posteljinu, ručnike, sredstva za pranje i čišćenje, a drugi dio ormara se koristi za jakne, kapute i obuću. Na najgornjoj polici ormara je spremište za torbe i kofere. Klizna vrata ormara imaju antik ogledalo prema hodniku čime je vizualno povećan prostor ulaznog prostora, ali i zadovoljena fukcija zadnjeg pogleda na "look" prije izlaska iz stana.

 

EU
ESIF
Hamag Bicro